Trainingen

.

Corona maatregelen en het geven van trainingen


Vier VVE heeft het volgende standpunt ingenomen met betrekking tot het geven van trainingen in deze uitzonderlijke periode. Dit standpunt is van kracht zolang de door de regering opgelegde maatregelen gelden. 

Er wordt uitdrukkelijk geen toestemming gegeven voor het maken van een online of e-learning basistraining VVE van VierVVE, noch in afgeleide vormen.
Wel willen we, bij uitzondering in deze nare en vervelende corona-tijd, toestemming geven om 1 of maximaal 2 fysieke trainingen via een digitale verbinding te laten geven door jou als bevoegd trainers. (Skype, Teams, Google classroom o.i.d.).
We hebben te maken met afspraken en eigendomsrechten alsmede de overtuiging alle gecertificeerd trainers met het kwalitatief goede materiaal van VierVVE te willen laten werken. 
Uiteraard is het uitgangspunt om samen te leren, in fysieke vorm eenvoudiger te realiseren en willen we al onze trainers dezelfde mogelijkheden geven.

We wensen je veel succes, en blijf gezond!

Trainingsaanbod


Vier VVE biedt verschillende trainingsmogelijkheden:

  • Basistraining VVE (totaal 12 dagdelen)
  • Train-de-Trainer Basistraining VVE
  • Koptraining in VVE-programma’s

 

Beroepskrachten voorschoolse educatie dienen naast een taaleis van ten minste niveau 3F (Mondelinge taalvaardigheid en Lezen), een module voorschoolse educatie van minimaal 12 dagdelen te hebben gevolgd. De Basistraining VVE voldoet daaraan.